På bildet ser du den servert med kyllingfilet stekt i panne med chili, hvitløk, urter og champignon. Mos potetene sammen med en stavmikser til du får ønsket tekstur på søtpotetmosen
Hell av vannet, og mos alt med en potetstapper eller gaffel. Det er på tide med en egen oppskrift på søtpotetmos – et tilbehør som absolutt fortjener mer oppmerksomhet
Del gulrøtter, søtpoteter og bakepotet i biter. Mos alt godt, og rør inn fløte, salt og pepper. 3 søtpoteter, skrelt og i biter. 1 bakepotet, skrelt og i biter. 2 gulrøtter, skrelt og i biter
Mot slutten av stekingen heller jeg på litt mer appelsinsaft og drysser med revet appelsin skall. Ellers stekes det som jeg alltid har gjort, med litt pepper
Begynn deretter med å vispe egg og sukker til en luftig eggedosis. Og jammen ble ikke brunost muffins riktig så godt, det gikk rett hjem hos alle her i huset
Creme Brulee er jo fransk, Creme Catalan, den med appelsinsmak som Hanne serverte i Couliore på grensen mellom Frankriket og Spania, den er spansk, men Creme brunost er norsk
Fredag fikk jeg forferdelig lyst på saftig god elgburgermed smak av skogog fjell, men kunne selvfølgelig ikke la være å blande inn andre ting når jeg først skulle sette i gang
Server torsken sammen medsøtpotetmos, kapers- og tomtasalsa og chilismør. Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
For en mest mulig autentisk brunost er det lurt å ha folie eller bakepapir i formen og smøre toppen utover med en slikkepott slik at den blir finest mulig når du tar den ut
Når dagene blir kortere, og temperaturene synker, er det tid for å fylle leiligheten med venner og la duftene av kylling, hvitvin og timian spre varme og god stemning
Krydre med salt og pepper. Kok dem sammen med chili til de er myke. Når den er fersk så er den helt smashing, og det er jo så mange tilberedningsmåter også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.