Chiligryte med elgkjøtt
Freddy's Kitchen
Freddy's Kitchen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 7 minutter og får koke på svak varme i
  • 500 - 700 g kjøttdeig av vilt, gjerne elg
  • 2 løk, finhakket
  • matolje til steking
  • 1 boks hermetiske tomater m/hvitløk, oregano og basilikum
  • 2 glass Tacosaus
  • 2 ss Chipotlesaus
  • 1 boks kidneybønner, avsilt
  • ½ glass Jalapeño, avsilt
  • 1 ½ ss chilipulver
  • 1 ½ ss paprika
  • 2 ts spisskummenfrø
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ts havsalt
  • ½ ts sort pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.