Jeg har fått «dilla» på hjemmelaget eltefrie brød, og har nå testet ut en grov variant som inneholder både havregryn, linfrø, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø og spelt mel
Jeg anbefaler å spise pålegget på ekstra grovtbrød eller knekkebrød. Jeg oppfordrer ikke til å spise dette med skje igjennom hele dagen, alt i moderate mengder, men det er et supert alternativ til butikktilbudene
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelagetbrød. del den i 2, elt den godt å form den til avlange brød. legg brødene i smurte 2 liters former dekk formene med ett klede å sett dem lunt i 35-40minutter når brødene er ferdig hevet, pensler du dem med sammenvispet egg og snitter forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv. stek brødene på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter å avkjøl på rist
For her tror jeg vi snakker den beste varianten av brød/rundstykker jeg vet om. #bagels #hjemmelaget #oppskrift #matpakketips #fettfattig #familiemat #sunkost 7 stykker
Det er lite som slår hjemmelaget, lunket brød med Hapå. Det er en god stund siden siste jeg bakte brød eller rundstykker, og da jeg kom over en fin oppskrift på bloggen til Linda måtte jeg bare prøve
Derfor er det mye bedre å lage hjemmelagetbrød slik at man kan spise brøduten tilsetningsstoffer. Faktisk er hvete og rug de eneste kornslagene som inneholder gluten