Bulgursalat med roastbiff og hjemmelaget eltefritt grovt brød
Anne Karins Mat og Vin
Anne Karins Mat og Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 650 g siktet speltmel
  • 250 g sammalt hvete, grovmalt
  • 60 g solsikkekjerner
  • 60 g gresskarkjerner
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g havregryn
  • 100 g linfrø
  • 1 ss salt
  • 1 pk tørrgjær
  • 1 l lunkent vann
  • 45 min Stekes midt i ovnen på
  • 35-40 min Ta brødet ut av formene og stek videre på rist i
  • 10 min Da får du en ekstra fin og sprø skorpe
  • 2 dl bulgur
  • 1 stk rød løk
  • 1 stk gul paprika
  • 125 g sukkererter
  • 10 cherrytomater - 1/2 pakke Feld & Radicchio salat, eller annen salat
  • 20 stk sort oliven
  • 1 stk sitron, saften
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.