Eltefrittbrød må ver de beste brødene som finner. God sprø skorpa, og saftigt brød. Når brødet er ferdig etterheva vippe du det forsiktig fra bakepapiret og oppi den varme grytå/formå
Jeg baker eltefrie brød i helgene. Så når klokka er frokosttid, har vi ferskt, deilig brød. Så nå tenkte jeg å spre noen av oppskriftene mine på disse brødene
Jeg tenkte det passet å starte den nye uka med en oppskrift på et supergodt, grovtstøpejernsbrød. Pensle brødet med litt olivenolje og dryss over havregryn
Eltefrie brød stekt i jerngryte er enkelt og raskt å bake og det blir gode brød med sprø god skorpe. Du kan bake både fine og grove brød på denne måten, jeg har bakt et brød med rug i dag sammen med solsikkekjerner
Eltefrittgrovbrød. Jeg fortsetter å teste ut forskjellige varianter av eltefrie brød, det er så lett å røre sammen en deig om kvelden og like spennende å våkne opp for å steke det tidlig på morgenen
Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Familien fylte derfor den lyseblå Cortinaen med hvetegrøpp, grovt rugmel og andre grove norske melsorter , samt brunost , før vi rullet inn på danskebåten og hjem til Århus etter feriene i Norge
Eltefrittgrovtrugbrød med rosemarin. Igår bakte jeg grovtrugbrød med litt rosemarin i. Jeg baker om hverandre både brød og knekkebrød- litt skiftarbeid kan jeg vel si
Jeg bakte et grovtbrød med flere frøtyper og med gresskarkjerner drysset på toppen. Brødet er eltefritt, det vil si at det ikke trenger noen elting med hendene
Det er eltefritt (brett og strekk metoden), og stekt i gryte. Dersom du vi ha et godt brød som metter og holder energinivået oppe lenge anbefaler jeg dette gode brødet