B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Dette er et enkelt og godt grovbrød. Jeg bruker lite gjær og derfor hever jeg deigen lenger. Tilsett resten av vannet, den lunkne melken, honning og salt og bland sammen
Hjemmebakt brødmed malte frøog kjerner. Og at du får et saftig brødmed utrolig god smak. I denne oppskriften er derfor kjernene malt i en blender, sammen med havregryn
Pensle med vann og dryss over ønsket pynt. Ha til slutt over oljen og elt den godt inn i deigen. Jeg må nok ha meg en handletur for å kjøpe inn flere grove inngredienser, men jeg klarte meg med det jeg hadde
Før i tida gjorde man faktisk alltid det, fordi nøtter ogfrø inneholder såkalt fytinsyre, som er enzymhemmende ogdermed vanskelig eller umulig å fordøye for oss mennesker
Dette brødet er inspirert av det gode brødetmed valnøtt og honning. Ha i fullkornsmel ogfrø. Jeg liker veldig godt den sprøe skorpa og den luftige og saftige innsiden av brødet
Ovnsstekt svinefilet med bakte småpoteter og marinert kål. Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss
Dekk bakebollen med plast og sett deigen til heving. Grytebrødet er godt og holder seg lenge. Legg brødet på en plate med skjøten ned, dryss på litt mer mel og legg over et klede, evt etterhev brødet i en brødhevekurv
Grove saftige rundstykker medfrøog gulrot, nydelig til frokost og fantastisk i matpakken både til skolemat og turmat, dette er noen av de beste rundstykker jeg har bakt
Her er mitt ikke knadde brødmed hvetemel og grov rug. Rustikk spelt og cottage cheese brødmed snurr. Rør sammen, hvetemel, rugmel, gjær og salt i en bolle
Dekk med plast og sett deigen på et lunt sted til den har hevet til dobbelt størrelse, det tar ca. Del opp passe store rundstykker som du setter på en stekeplate med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.