Den består av en hanekylling kokt irødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder. Denne oppskriften er dog ikke med fransk hane, men med norsk landkylling
Hane er vanskelig å få tak i, slik at denne retten stort sett lages med kylling. Coq au vin er en fantastisk rett, og er tradisjonell fransk husmannskost
Coq au vin, eller rettere sagt, haneivin. Nå behøver man ikke å bruke hanetil denne retten. Fortsatt synes jeg Coq au vin er en glimrende rett sammen med venner, vin og masser av snakk og musikk
Kyllingihvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq au vin, en rett bestående av hane kokt irødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Denne JuliaChildinspirerte meg for noen år sidentil å lage den enkle, mettende og velsmakende « Coq au vin» - altså kyllingivin ( eller rettere sagt haneivin )
Eller hva med å velge den legendariske retten «Coq au vin» – haneivin. Kan vikvinner ha glemt at maten har en romantiskside, og har vi glemt at veientil mannens hjerte går gjennom maten
Her en oppskrift på Coq au vin, eller haneivin, som er en klassikeri det franske kjøkken. Hell over vinen (eller buljongen men da blir det ikke coc au vin)