Coq au vin
Ambrosia
Ambrosia
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Coq au vin
  • 1 stk kylling delt i 8. (ta vare på skroget)
  • 1 fl rødvin
  • 300 gr lettsaltet sideflesk
  • 200 gr aromasopp
  • 1 pk småløk
  • Noen fedd hvitløk
  • 1 ss mel
  • 3 ss Cognac
  • Salt og pepper
  • For kraft
  • 1 purre
  • 1 løk 1 persillerot 1 gulrot 2 fedd hvitløk
  • Timian
  • Bladpersille
  • Litt sellerirot
  • Laubærblad
  • Potetmos / rotmos
  • 2-3 poteter pr hode
  • Sellerirot (halv)
  • 1 persillerot 4 fedd hvitløk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.