Coq au Vin
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stor hel kylling, delt
  • 1 pakke bacon, delt i terninger eller 150 g lettsaltet flesk
  • 1 pose delikatesseløk (småløk), grovhakket
  • 4-5 gulrøtter i terninger
  • 5 aromasopp i terninger
  • 3 stangselleri i terninger
  • 1 liten persillerot i terninger
  • 5 hvitløkfedd, hakket
  • 5 dl rødvin
  • 2 1/2 ss hvetemel
  • 2 1/2 dl kyllingkraft
  • 1 ss tomatpuré
  • 1/2 dl cognac
  • 3-4 kvister bladpersille, hakket
  • 3 laurbærblader
  • salt og pepper
  • evt annet krydder som oregano , timian eller det du liker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.