Luftigerebrød. Brødet er i utgangspunktet vegansk og full av fiber, vitaminer og mineraler. Det er laget av fullkornshavre og lages enkelt glutenfritt ved å bruke glutenfrie havregryn
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftigeog gode brød. Det som gjør brødet så enkelt er at er kan man slumpe, variere meltype, korn og frø som det passer og man slipper å elte
Å lage brød er ikke alltid like lett, jeg har ofte slitt med å få saftige, holdbare ogluftigebrød. Gluten er viktig når man lager gjærbakst fordi glutenmolekylene skal bygge et nettverk, og slik skal deigen heve og bli luftig
Dette brødet er ganske grovt så det trenger god etterheving. Det skal bli stort ogluftig. Han har laget et helt fantastisk brød, som ikke bare smaker godt, men som også er sunt
Grovtspeltbrød. Her fant jeg ut at jeg gjerne kunne bruke svært lite av det fine melet og på den måten få en klisset deig, som jeg hellet/drog med slikkepott ut i to stor silikon former, da fikk jeg et meget luftigog godt brødog hadde et lite brød i en vanlig form av deigen jeg fikk til overs
Vanlig grovtbrød er godt, men det må variasjon til innimellom. Det er mykt, godt ogluftig. Jeg har hatt en periode i det siste der jeg har vært lei det meste av brødogknekkebrød