2. nydelig grovt brød med frø og havregryn. Publisert 07. 01. 2016 klokken 17. 57. -dette brødet må være det som har tatt lengst tid å lage av de jeg har prøvd
I dag ble det et grovt brød med masse frø. The post Grovt brød appeared first on Cakeplease. 9 dl grovt mel, jeg brukte møllerens grovbakst. 9 dl grovt mel, jeg brukte møllerens grovbakst
Heihei. I dag skal du få oppskriften på verdens enkleste mikrobrød. Det er laget av fullkornshavre og lages enkelt glutenfritt ved å bruke glutenfrie havregryn
Fase 1. Mål opp havregryn, linfrø og solsikkekjerner i en bolle som rommer minimum én liter. Hell på kaldt vann og la frøene svelle i minimum halvannen time, men gjerne over natten
Denne gangen har jeg bakt en variant med masse grovt mel, kli, solsikkefrø, linfrø og sesamfrø. No Knead-metoden er utrolig rask og enkel, for selv om deigen står noen timer så er det ikke mye aktiv tid jeg trenger å bruke på den
grovt (helkorn, kruskakli, havrekli) sveller i 6 dl kokvarmt vann. Tilsammen 1250 halvgrovt mel fordelt på ca like mengder byggmel og fint smlt hvete. Relatert 300 gr grovt (helkorn, kruskakli, havrekli) sveller i 6 dl kokvarmt vann
Vi er glad i skikkelig grovt brød her hos oss, men det er det ikke så mye av i Spania, mest fint brød, etter hvert har det kommet brød som det er litt grovt i, men så vi har en norsk baker ikke så langt borte da, så kjøpebrød blir det innimellom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.