Der fikk jeg servert nydelig grilletkjøtt i tynneskiver. Hvis strimlene er tynne kan de lett falle gjennom grillristen, og da kan det lønne seg å ha en bit aluminiumsfolie å grille på
Stek kjøttet på grillen ved sterk varme til det får en fin stekeskorpe på begge sider. En av de ingrediensene som for meg bringer mest assosiasjoner til gresk mat er lammekjøtt
Hvis du ønsker kan du også anrette med et par tynneskiver spekeskinke. Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat
Høvle eller skjær cheddaren i tynneskiver, eller riv den grovt. Bruker du grillen er det naturligvis viktig at risten er så ren som mulig, for å unngå at kjøttet setter seg fast
Som hovedingredienser i salatdressinger og marinader, til å pensle grilletkjøtt med(ofte blandet med olje), i sauser, supper, til sylting og konservering
Hamburger på grillen er jo bare best – men det funker så klart på panna også om du ikkje har grill. Eg bruker faktisk bare å koke ein sånn pose til meg og Øyvind, vi prøver å kutte litt ned på karbohydrater og spise meir av kjøtt/fisk og grønnsaker