Den er imam bayıldıs kjøttfylte venn, men i motsetning til imamen, som serveres i mange forskjellige former, er litt av poenget med denne retten at auberginen skal være hel, åpnet som en baguett – derav navnet
Jeg kjøpte min favoritt-baguett, delte den i to halve, og så delte jeg den på toppen, og trykte liksom "brødet" litt faltt inni, fylte det med ost og stekt taco-tunfisk
Mye er sagt og skrevet om Ferran Andria og restauranten El Bulli. Kåret til verdens beste i en årrekke og viden kjent for å dra mat helt til grensen, både med råvarer presentasjon, lukt, tekstur og smak
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Halvstekte (nå stekte) "grove" baguetter med majones og skinkestek. Aller først, før jeg skriver noe mer og snakker meg bort, skal jeg komme med en liten anbefaling
Når du skal lage slike brød som tilbehør eller som en liten matrett, så kan du gjerne som meg bruke oppskriften på baguetter som du finner her – dette blir ekstra godt fordi det er så mye smak i disse brødene som inneholder soltørkede tomater
stolt. Skrevet 06. 02. 2015 klokken 00. 44. Det er mange av dere som har spurt mye om jobben min etter at jeg begynte å jobbe på Kanel Bakeri i Sandvika i sommer