) Skjær opp baguettene fra siden til du nesten har skjært igjennom, da blir den enklere å spise. Første post i dette lunsjprosjektet ble i dag kyllingbaguetterog det var veldig veldig godt
Caprese med avocado, parmaskinke, manchego, olivenog chiliaioli. Denne helgen har jeg hatt en god venninne på hyggelig overnattingsbesøk, og vi har blant annet kost oss med antipasti og nybakt foccacia
Tilsett resten av ingrediensene bortsett olivenogsoltørkettomatog kjør noen runder til. Ligger litt på etterskudd med alt og det har blitt enkel mat også
En deilig munnfull på terrassen sammen med hyggelig småprat på en helt vanlig hverdag. Ha også på soltørkettomat i biter og drypp over litt av oljen fra fetaostpakken
Du kan kjevle ut deigen og legge den i formen, men jeg synes det er enklest å trykke små klumper med deig rett i formen til hele formen (inkludert kantene) er dekket av et tynt lag med paideig
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. For ekstra spenst serverte jeg salat medtomatog fersk basilikum i tillegg (¨,)Til denne retten smaker det nydelig med en lett rød italiener
Hell deigen ut på et stykke bakepapir som er godt strødd med hvetemel, og brett og vend inn mer mel i deigen til den blir lettere å håndtere/mindre klissete
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.