Denne gangen har jeg fylt på med brunet champignon og cherrytomat, sørg for at tilbehøret får litt olivenolje (rør det sammen med olja i panna) og gi et dryss med salt og pepper
Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefiletavsvin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Ovnsbakt søtpotet fylt med hjemmelaget dressing, mais og skinke. Kjempe god middag med svinindrefilet, hasselbakt potet, ovnsbakt tomat, kokt brokkoli og soppstuing
Nå prøvde vi ut flere ting, desverre var vi kun en dag - og med en mage som til alle tider var fylt opp av diverse is og churros og belgiske vafler og frappê - vel, det ble ikke plass til så veldig mye mat ellers
Det blir salt nok av spekeskinka. Mos blandingen med en stavmikser. 200 gram indrefiletavsvin noen skiver spekeskinke - nok til å surre det rundt kjøttet2 soltørka tomater i strimler1 fedd hvitløk - finhakket1 neve ferske basilikumblader - hakket2 ss revet parmesanost. 200 gram indrefiletavsvin