Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimentere med selv
Jeg har valgt å bruke squash i stedet for gulrøtter som var i den opprinnelige oppskriften jeg leste, og sammen med ovnsbakte tomater, gir det en frisk og søtlig smak på retten som passer helt perfekt til varme sommerdager
Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Grønnsaken kan knuses med hendene, i mortel eller kjøres i en kjøkkenmaskin til pulver
Hell over marsala (eller rødvin + honning), tomater, saften fra en sitron, salt og pepper. Bland sitronskallet med finhakket rosmarin, hvitløk, salt, pepper og noen skjeer olivenolje
Server gjerne med deilig olivenolje eller aioli. Finhakk hvitløkenog fordel også den over deigen. Bland alle ingrediensene til deigen, og elt godt sammen et par minutter
Når du har i røren flytt litt på røren med en steke spade slik at omeletten blir litt luftig. Fin hakk hvitløken i små deler og del paprikaen i små biter og ha oppi
Spicy tomat og linsesuppe med oste quesedilla til. Gjenta det samme med de to siste tortillaene. Det ble suppe i dag igjen, jeg synes suppe er veldig godt og spesielt nå som det er så kaldt ute, lagde oste quesedilla til
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Men desse er fylt med en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.