Flesk og duppe oppskrifter

Flesk og duppe !

Flesk og duppe !

Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskog bacon ogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Flesk og duppe slik vi lager den

Flesk og duppe slik vi lager den

Så derfor, av fare for å banne i manges kjerker her, vi har laget vår egen lille vri på den udødelige norske klassikeren fleskogduppe
Flesk og duppe med pølser og nykål !!

Flesk og duppe med pølser og nykål !!

FleskogDuppe er tradisjonsrik husmannskost ♫♪. Fleskog pølser, ferdig stekt ♫♪. Tilsett gjerne stekefettet fra stekepannen, etter du har stekt flesket
Flesk og duppe

Flesk og duppe

Fleskogduppe er skikkelig Norsk tradisjons-mat som jeg tror mange har vokst opp med i større eller mindre grad
Flesk og duppe.

Flesk og duppe.

Hell duppen over flesket på serveringsfatet. Stek flesket, i en stekepanne. Legg det opp og hold det varmt
Flesk og duppe

Flesk og duppe

Fleskogduppe tror jeg må være min favoritt-husmannskost. Ha i stekefettet fra flesket for ekstra smak og/eller en spiseskje dijonsennep
Stekt flesk med persillesaus

Stekt flesk med persillesaus

Fleskogduppe er tradisjonell norsk husmannskost - smakfull, enkel og rask. Her er den danske varianten - sprøstekt flesk med persillesaus - og den lille vrien med persillesaus gjør smaksmessig en stor forskjell, synes jeg
Husmannskost – blomkål med flesk

Husmannskost – blomkål med flesk

En gammel klassiker når blomkålen skal høstes er å servere den med hvit saus ogflesk. Siden jeg er født og oppvokst i Østfold har jeg også vokst opp med disse tradisjonsrettene
Fiskekaker av torsk med dill

Fiskekaker av torsk med dill

(Åh, et kongerike for en od porsjon fleskogduppe nå. Jeg og Majsan går for å kutte ned på kjøttet litt
Ukemeny - Uke 33 / 2016 ✿ August ♫

Ukemeny - Uke 33 / 2016 ✿ August ♫

Fleskogduppe. Vi er midt i august og sommeren er på hell ✿ nyt de siste varme solstrålene ღ. Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskog bacon ogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Retro ukemeny fra 60-70' tallet ♥

Retro ukemeny fra 60-70' tallet ♥

Fleskogduppe. Jeg er tilhenger av nye spennende retter og ingredienser fra hjem -og utland, men det er viktig å ta vare på den norske tradisjonelle husmannskosten også
Norsk husmannskost - Liker du det?

Norsk husmannskost - Liker du det?

Til middag idag hadde vi fleskogduppe. Idag startet jeg denne mandagen og denne uken med å lage ukesmeny og planlegge litt av uken

Mystery Bag

Hovedretten ble en moderne utgave av fleskogduppe. Pannestekt hav-abbor med pesto laget på fennikel, basilikum og hvitløk