Fiskegrateng er det lenge sidenvi har hatt. Det er en av rettene som er så utrolig godt når man får det, og som man lurer på hvorfor man ikke lager oftere
Det er på disse dagene man takker høyere makter for god gammeldags blomkålsuppe. Etter at lille Snuppenführer ble født, og senere begynte i barnehagen, har jeg satt stor pris på enkle måltider
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikktil. (Uten betydning for det ferdige resultat)Her i huset er vilittsplittet når det gjelder det med brødmat
Smuldredeigen. Ingredienser 100 g Bremykt steke og bake eller usaltet smør. 1/2 ts finmalt salt. 1 ts vanilje essens. 2-3 medium store norske epler. 1/2 sitron saften fra denne
opphakket kruspersille. mål opp vann og tilsett buljongen i vannet. jeg brukte buljong terninger. du kan fint bruke flytene buljong ogs¨hvis du vil bare se hvor mye du skal ha i
Denne lettvinte retten er ikke noen revolusjon på middagsfronten, men mer et middagstips. Foreldrene minepleide å spise «skjell» på lørdagene, jeg bare droppet skjellene og lagde en middagsvariant med poteter og litt røket laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.