Fiskekaker av torsk med dill
Matpreik
Matpreik
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 35. Men hva vet jeg om denne fremmede kultur og navnetradisjoner, noe jeg vet er at det nord
  • 1 Paneer (Indisk ost altså)
  • 1 pakke frossen spinat (Bruk ca. 2/3 av pakken til 2 prosjoner.)
  • 2 gule løk
  • 3/4 til 1 hel hvitløk (Etter smak bruk alle feddene hvis du er gira.)
  • 1 stk hel fersk ingefær
  • 1/3 boks youghurt
  • 2 store ferske tomater/En boks hermetiske tomater (Om sommeren bruk norske tomater som det da er sesong for, andre årstider unngå importerte og mindre gode tomater, bruk i stedet en boks hermetiske tomater)
  • Matolje til steking (Mais, raps, peanøtt osv.)
  • 1 sitron
  • 2 ss Garam Masala (Bruk mer hvis du vil ha mer currysmak)
  • 1 ss hele korianderfrø
  • 1 ss hele cumminfrø
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ss grovkvernet pepper
  • 1 ss chilipulver (Her brukes man selvfølgelig sin egen preferanse i styrke, jeg liker den ganske hot.)
  • 2-3 kanelstenger
  • Salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.