Mel klubb og duppe oppskrifter

Klubb og duppe, raspeball eller komle?

Klubb og duppe, raspeball eller komle?

Skrell og riv potetene, og bland godt sammen med melog salt. I mellomtiden kan du lage duppen. Visp inn mel i litt av melken, pass på at det ikke klumper seg, men blir en jevn røre
Svigermormors potetball

Svigermormors potetball

en bolle av potet, mel, salt og vann, av og til fylt med fleskebiter og servert med sirup, duppe, stekt flesk, kålrabibiter, kålrabistappe eller saltkjøtt ved siden av

Duppe til klubb (Hedmark)

Lag saus av smør, melogmelk. Tilsett kremfløte og smak til med salt og sukker. Ha i surosten og la sausen koke ca 5 minutter. 2 ss hvetemel. 3 dl melk

Klubb og duppe

Smelt fettet og hell det i duppen i sausekoppen. Tilsett salt og resten av meletog miks til en røre. Tilsett litt mel med en gang slik at de rå potetene ikke blir mørke

Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)

Tilsett meljevningenog la duppen koke noen minutter, til den er tykk som en saus. Bland i salt ogmel til røren er så fast at man kan forme en bolle i hånden med en skje