Flesk og duppe !Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskogbaconogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem Edel's Mat &Vin
Flesk og Duppe! Morsomt navn på en utrolig smakfull rett! Så skar jeg gode snaier av baconet,fjordbacon har litt mer fett og derfor enda bedre smak. Jeg hadde aldri smakt fleskogduppe før,det måtte rettes på kjerstisandnes - Min matgale verden!
Flesk og duppe med pølser og nykål !!Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskogbaconogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem Edel's Mat &Vin
Ukemeny - Uke 33 / 2016 ✿ August ♫Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskogbaconogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem Edel's Mat &Vin
Retro ukemeny fra 60-70' tallet ♥Flesk er flesk, det blir brukt både sidefleskogbaconogduppen lages på ulike måter fra hjem til hjem Edel's Mat &Vin
Flesk og duppe Stek baconet først, ta vekk fra platen og legg baconet på en tallerken så lenge. stekefett fra baconetTorilds mat
Flesk og duppe //bilder lånt fra google//. salt og pepper. Samt smør og nøytral olje til steking. //bildet lånt fra google// Heidi's Matkrok
Pork And “Duppe“ / Flesk Og DuppeBacon and Grits is Still Just Pork Fat and Cornmeal Mush (almostinterestinglyenough. GA_googleAddAttr("Tag", "flesk-og-duppe") Remembering those fabulous retro recipes
Svigermormors potetball en bolle av potet, mel, salt og vann, av og til fylt med fleskebiterog servert med sirup, duppe, stekt flesk, kålrabibiter, kålrabistappe eller saltkjøtt ved siden av Balsam for sjelen
Biscuits'n gravy med eggerøre Biscuits'n gravy er amerikas versjon av fleskogduppe, en skikkelig hjertestopper og godt en gang i blant Lizas matverden
Middagstips Stekt salt flesk (utvannet), litt vossakorv, brokkoli ogduppe. Salt torsk, baconog løk stekt i godt smør og grønsaksblanding Grys kjøkkenskriverier
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag) Stek flesketog server klubben i en bolle med rykende varm duppeogflesk ved siden av. Flesk eller sauetalg i midten er obligatorisk Varden.no
Klubb (Sogn og Fjordane) Noen serverer kokte poteter og kålrot og litt kjøtt til, andre bruker stekt bacon/flesk, røkte svineknoker og kokt kålrot til, andre bruker pølser Varden.no