Den kan nemlig lages med bulgurogså, og da er den ikke egnet for oss som spiser glutenfritt. Om du finner denne retten på restaurant så må du sjekke om den er laget med ris eller med bulgurhvete
* Tilsett kyllingbuljong, linserog ris, kok opp og legg på lokk. Smak til og server med naan brød. 1 rødløk finhakket4 fedd hvitløk finhakket1 boks hakkede tomater, eller 2 modne tomater, finhakket2 ss tomatpure500g rødelinser (skylles)50g ris (skylles)50g fin bulgur2l kyllingbuljong2ss mynte finhakket2ss bladpersille finhakket2ts paprikapulver2ts kajennepepperolivenolje* Varm litt olivenloje i en gryte og ha i løk og hvitløk, fres det til det er gyllent. * Rør inn krydder, tomater og tomatpure, fres videre i ca 1min. La det koke videre i 30min* Rør inn bulgurog urter
Bulgursalat med ovnsbakt aubergine og tomat. Hvordan koke bulgur. Disse innleggene er ikke bare morsomme å skrive, de er også blant bloggens aller mest leste
– couscous ogbulgur. – linserog bønner. Det er veldig kjekt å la barna smake på én og en smak, både for å venne de på hva hver enkelt råvare smaker – og fordi man da lett kan oppdage eventuelle reaksjoner
ris, bulgur, freekeh, kikerter, linser, olivenolje, yoghurt. Salater som fattoush, tabbouleh (i Syria er dette en persillesalat med bittelitt bulgur – ikke motsatt) eller enkle tomat- og agurksalater er også viktige
Linse- potet- ogbulgurgruten med indiske krydder skal egentlig serveres med røkt kolje, og det har jeg nesten tenkt å gjøre med restene imorgen, men jeg kan melde om at den var topp tilbehør til kylling også
Bruk quinoa der du ellers ville brukt ris, couscous eller bulgur. ♥ Bønner oglinser. ♥ Korn og frø. Det er jo kjent at bønner, kikerter oglinser er viktige kilder til protein for vegetarianere
Ha sitronsaft, olivenolje, salt og pepper i ei bolle, rør det hele godt sammen og tilsett bulgur, la dette stå i to timer, til bulguren er myk (den trenger ikke å kokes)