Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her i Trondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jeg utnytte før vinter-kulden plutselig melder sin ankomst for fullt
Helt siden jeg delte jordbær-smoothien med dere tidligere i uken har jeg faktisk drukket den hver eneste dag, eller rettere sagt spist den hver eneste dag, dog med en liten vri i morgest
Helt ok spør du meg, og det vil si at jeg alltid har kontroll…. Det er ikke for ingen grunn at jeg alltid sørger for å ha en boks stående i skapet, for er jeg fysen på noe søtt er alltid en teskje eller to med Nugatti innafor
Var bare jeg som ble forvirra og blingset noen ganger. Men det er helt oppe med kanten og halsen kommer nok til å dekke over det så da gidder jeg ikke rekke opp igjen
Noe om hjemmebrygging. Men, er man ekte nordmann, så blir ølbrygging, som med mange andre hobbyer, noe man vil skal være komplekst og så dyrt som lommeboken nå bare tillater
Rensk dine egne reker,og smaksopplevelsen blir noehelt annet. Hva med å teste ut denne rekepaien. Denne har jeg brukt en del til tapas,smaker og nydelig som egen rett, med salat og brød til
Det er en enkel oppskrift, men allikevel er det noe viktig å passe på. Det er her det kan gå galt, og bli eggerøre om du ikke venter til spaghettien er har fått helt vannet godt av seg
Jeg liker å lage meg noe godt til kveldsmat, og gjerne noe annet en den typisk brødmaten. Her kommer oppskrift på en kjempegod kombinasjon av bær, yoghurt, cottage cheese og nøtter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.