Så i løpet av natten blander maskinen sammen deigen, hever og steker brødet. Jeg har fått meg en brødbakemaskin, som gir meg nybakt hjemmelaget brød til frokost
Når brødene er avkjølt anbefaler jeg å skjære de i skiver og fryse ned. Avkjøles på rist. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Avkjølbrødet på rist før du skjærer i det. Ha deigen over på en melet flate og bruk en slikkepott/stekespade til å brette deigen noen gangen sammen med hvetemel
325 gram hvetemel. Sett stekeovnen på 250 grader, sett inn jerngryten og når ovnen er varm tar du ut gryten og "velter" brøddeigen i gryten. Stekes på nederste rille med lokk i 30 minutter, ta så av lokket og la den steke 5 minutter til. Ha brødet ut av formen med en gang og avkjøl på rist 325 gram hvetemel