Hvem kan vel motstå duften av epler og kanel. Da spres den herlige duften av kanel ut fra kjøkkenet og visker vekk enhver tvil om hvorvidt man skulle orke dessert
Kanel. Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Mors hjemmebaktekanelfyll. Jeg bakte den igjen i går for å ta bilder av hvordan jeg gjør det. – Ha gjæren i melken sammen med smør i terninger og rør til smøret har smeltet
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakteeplermed sitron og kanel, servert med gresk yoghurt
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakteeplermed sitron og kanel, servert med gresk yoghurt
For en stund tilbake begynte jeg å eksprimentere litt med å bake kaker med sukkerfri vaniljesaus. Den gangen visste jeg ikke at vaniljesauskake faktisk er en klassiker på lik linje med skuffekaka
Endelig har vi kunne plukke inn mange deilige epler fra epletreet vårt. Da er det supert og kunne bake noe deilig med eple i og ha på frysen utover høsten til når en blir kjesken på noe godt eller man får kaffebesøk
Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Hva jeg jobber med, sa du. Det var flere av dere som var interesserte i en av godsakene fra innlegget under, nemlig kanelbrødet, nå omdøpt til BESTEMORS EPLE- OG KANELBRØD (Jippi, det er kjekt å utvikle oppskrifter, for da kan vi bruke så flotte navn
I går ettermiddag bakte jeg deilige, grove eplemuffins. I den norske naturen vet vi at epler og pærer modner om høsten, bærene finner vi på sensommeren og gulrøttene er aldri så fine og friske på smak som det de er i august/september