Bland eggedosis av egg og sukker. Rør inn olje og kesam og deretter resten av ingrediensene. Spar gjerne litt hakkede valnøttkjerner og ha på toppen før du steker dem
De ligner mye på frokostmuffinsene med blåbær, med noen forandringer. eplebiter/eplerasp ogkanel. Her er oppskriften på gode, groveog sukkerfrie eplemuffins
1. 9. 0. 2. 5. S. ø. t. e. ,. v. a. r. m. n. d. p. l. u. f. i. s. h. o. g. k. å. K. b. O. y. I. ♥. (. ). j. T. F. R. B. H. c. V. /. 3. D. °. C. M. J. L. E. -. w. P. æ. 4. G. N. 7. ☺. ️. *. r l. d l
Tilsett de øvrige ingrediensene bortsett fra eplene ogkanelog bland godt med en håndmikser. Nå er jeg tilbake på bloggen etter en liten pause for å nyte et par uker sammen med mine kjære foreldre som har vært på besøk
Dette må feires ved å dele oppskriften på en smakfull og litt grovere vaffel laget med havregryn. Jeg liker best vaflene når de kommer rykende ferske ut av vaffeljernet… da er de fremdeles litt sprø og “lette”
Siden det er høst og eplesesong så passet det bra bake eplemuffins. Oppskrift eplemuffins. Med engang jeg nevner ordet bake så løper storebror til kjøkkenet, henter krakken og stiller seg opp ved benken klar for å hjelpe til
Orginaloppskriften var ikke gluten- og laktosefri og heller ikke medyoghurt. Da har vi kjørt mamma og pappa som straks starter turen tilbake til Sunnmøre og er snart klar for babysvømming
Hun sa jeg skulle elte lenge og etter at jeg begynte med det har ting gått bedre. Før hadde jeg krisedårlig resultat med gjærbakst til jeg spurte en bekjent baker om hva jeg gjør feil
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt
Vi har laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Pizzasnurrer er enkelt å lage og praktisk å ta med seg som lunsj, turmat eller til for eksempel sommerfesten på jobben eller barnehagen
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.