HAVREKJEKS MED EPLE OG KANEL HER ♥HJORTEGRYTE HER ♥SAFTIG BLÅBÆRKAKE MED VANILJEKREM HER ♥KREMA GRØNNSAKSSPAGETTI MED LAKS HER ♥SUNNE VAFLER MED NUGATTI HER ♥HJORTEKARBONADER MED STEKT LØK, POTETBÅTER OG KVITLØKSKREM HER ♥GROV MIDDAGSPAI MED SPEKESKINKE, FETAOST OG ASPARGES HER ♥EPLESYLTETØY MED DADLER HER ♥KREMA GRØNNKÅLSUPPE HER ♥AUBERGINE PIZZA HER ♥Besøk meg vidare på
Likevel er det lite jeg assosierer mer med høsten enn kombinasjonen av eple og kanel. Smør et jevnt lag med eplemos (du vil få litt ekstra, spis det på brødskiven
- Når begge grytene medepler er myke og gyldne ha alle eplene opp i denstore gryten. Fin fram en ny stor gryte å gjenta prosessen en gang til med de gjenværende eplene
Jeg og min beste venninne tilbringer kvelden sammen, og har begynt å kokkelere på kjøkkenet. I mellomtiden må jeg komme med et kjempetips vi akkurat kom på
Fikensyltetøy blir veldig godt hvis man tilsetter litt krydder, jeg har forsøkt med litt forskjellig, men dette her er det aller beste - og så er det den fordelen at man trenger lite sukker i fikensyltetøy den er så søt i seg selv
Ha i vanilje- og smørblandingen og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp. Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet
I går lagde jeg ovnsstekte grønnsaker til middag med asparges og parmesan, ble veldig godt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere
Fokostkaka ble raskt en av de mest populære oppskriftene her på bloggen. Kanskje ikke så rart, for her har du en sunn og mettendes frokost du kan gjøre klar for hele uka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.