To ganger har vi lagd karamellpudding denne julen. Det tar litt tid å lage, men er så fantastisk godt. Start i dag, så har du en suveren nyttårsdessert
Appelsinfromasj. ny og sunnere vri. 25. 03. 2016 kl. 20. 30 i. mat. 9 kommentarer. Hei. Jeg elsker fromasjer og siden appelsinene er så gode på denne tiden laget jeg appelsinfromasj til dessert idag
Napoleonskake. 23. 09. 2017. Hei dere. Det er helg, og hva med å kose seg med en skikkelig klassiker. Knasende butterdeig, store mengder silkemyk vaniljekremfromasj og melisglasur med et hint av rom …
Dessert tips til nyttårsaften. 28. 12. 2016 kl. 15. 19 i. mat. Ingen kommentarer. God romjul. ❤️. Her kommer noen dessert tips til nyttårsaften som nærmer seg med stormskritt
400 g tinte bringebær. 80 g sukker. 4 gelatinplater. 3, 75 dl fløte. Legg gelatinen i vann i 5 minutter. Ha bringebær og sukker i en bolle og bruk stavmikser for å lage bringebærpurè av det
Sitronfromasj. 22. 03. 2016 kl. 15. 07 i. Dessert. Én kommentar. Sitronfromasj er en frisk og syrlig dessert som passer godt som avslutning på en god middag
Karamellsaus. Hei. Håper alle har en fin jul. I dag kommer det en oppskrift på deilig karamellsaus. Nå i julen spises det nok mye is, men også for eksempel riskrem
Heisann, i morra er det nyttårsaften – har dere noen forsetter. Jeg har ikke det, men må nok skjerpe meg med inntaket av sukker så her blir det tilbake til lavkarbodiett
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
4 epler og gjerne pink lady. Pink Lady som jeg foretrekker grunnet den frisk smaken trenger 40 minutter for å bli myke, emn andre norske epler trenger kanskje ikke mer enn 20 minutter. Relatert 4 epler og gjerne pink lady
Eple ogvaniljesnurrer. 02. 04. 2017 kl. 13. 17 i. Bakst. Ingen kommentarer. Disse snurrene smaker nydelig. eple og vanilje kombinert sammen gir en mild og god smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.