Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. smuldrepai med rabarbra. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crublecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
FremgangsmåteSmuldrepai kan varieres på utallige måter etter hvilken sesong vi har. Nå på høsten som de norske eplene er på sitt beste er det ingen ting å lure på, man må bare bake en pai
Smuldrepai med epler er så enkelt at selv et barn kan lage det. Jeg foretrekker egentlig upasteurisert smør, men det hadde jeg ikke i kjøleskapet da jeg lagde denne smuldrepaien, så da ble det kokosolje
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Dette er en lettvint smuldrepai som vi laget ofte før jeg fikk cøliaki, og jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle bruke for å få til en god smuldredeig
Skrell og skjær eplene i små båter/biter. Fordel eplene utover bunnen og strø kanel over. Rør dette godt sammen og fordel dette utover eplene som et lokk
smuldrepai. Seks fantastisk søte epler fant på mystisk vis plutselig veien ned i våre lommer i løpet av tiden vi var på Lier Bygdetun, og Nora klekket ut ideen om hva disse skulle brukes til på veien hjem til Mjøndalen