Andebryst med hoisin saus å pannekaker oppskrifter

Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Dette serveres medvårløk og agurk samt kinesiske pannekaker. Krydre med ekstra kinesisk five spice krydder, salt og pepper
Peking inspirert and

Peking inspirert and

Start medå rute skinnet og legg i kald panne medium temperatur med skinnsiden ned og la det steke til skinnet er klart
Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Server i pannekaker med strimlet agurk, vårløk og hoisinsaus. Egentlig skal man jo bruke en hel and, eller i den minste et helt lår, med skinn, sånn som i denne oppskriften fra Jamie Oliver, men vi hadde andebryst i fryseren da måtte jeg prøve meg litt frem
"Pekingand"

"Pekingand"

snitter jeg skinnet Steker andebrystenemed skinn siden ned først og snu, her bruker jeg også ca. Serverer medsmå kinesiske pannekaker enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt ogstrimlet slangeagurk, vårløk og hoisinsaus