I dag skal jeg dele en veldig god wokrettmed dere. Wok saus lager du enkelt selv, ikke kjøp disse ferdigsausene, de er stort sett fulle av sukker og andre unyttige ingredienser
Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". Dette er min tolkning av kinesisk pepperbiff - sikkert litt fornorsket - men veldig god
Ha alle ingrediensene tilgjengelig, dette skal wokes, så det går ganske kjapt. Jeg gikk for de grønnsakene jeg hadde i kjøleskapet, bytt gjerne ut med andre ting du måtte ha
I går disket jeg sammen en aller tiders wok. Tipper det er like godt med kylling, svin, biff, etc. Jeg hadde ikke spist wok på evige tider, men nå har jeg definitivt fått øynene opp igjen for denne enkle, sunne og grønnsaksfylte retten
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen med hot pepperbiff, fløtegratinerte poteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauser og noen stekte tomater ♫♪
Da er det kjekt å ha ingredienser til en enkel wok som lages og spises på 1/2 time (. Når jeg har mye og gjøre og er travelt opptatt blir middagen av og til glemt
Bruk en stor wokpanne eller stekepanne, ha i oljen og stek kjøttet på medium til sterk varme til det nesten er gjennomstekt, gjør det gjerne i to omganger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.