Pepperbiff med brokkolikrem, fløtegratinerte poteter og flambert peppersaus ♫♪ ღ ღ
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g mør biff
  • Hel pepper
  • Olje
  • Salt
  • Frisk oregano
  • 600 g poteter, uten skall
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 dl melk
  • 2 dl matfløte
  • Salt
  • Pepper
  • 1 dl revet ost
  • 1 stk brokkoli
  • Nyco eller Samarin
  • 1 ss smør
  • 2 ss fløte
  • Salt
  • Pepper
  • 1 ss hel pepper
  • 5-10 cl cognac
  • 3 dl fløte
  • Salt
  • Sukkerkulør
  • 2 ss smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.