Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". Dette er min tolkning av kinesisk pepperbiff - sikkert litt fornorsket - men veldig god
Idag er det biff på menyen, og den er litt inspirert av kinesiske smaker (eller vietnamesiske. Jeg gikk for de grønnsakene jeg hadde i kjøleskapet, bytt gjerne ut med andre ting du måtte ha
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedningav potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen med hot pepperbiff, fløtegratinerte poteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauser og noen stekte tomater ♫♪
To never revet mozzarella + litt på toppen av potetene. Krydre biffene rundt det hele med ett godt lag grovt kvernet pepper, jeg brukte ferdig krydret pepperbiff i denne retten
En stressende mandag med mye jobb, møter og diverse førte til at tiden ikke strakk til mer – men jeg er egentlig ganske stolt over at jeg tok meg tid til det
Stek biffene i en varm stekepanne, med en blanding av olje og smør. Når du har tatt ut biffene av stekepannen (ikke vask pannen) tilsetter du cognacen i pannen og flamberer
Lag deg friste av en saftig pepperbiffmed tilbehør – f. Husk at kjernetemperaturen vil stige noe etter den er tatt av varmen ved tilberedning med høy temperatur
- Sausen jevnes med litt maizenna. Ikveld lagde jeg kinesisk pepperbiff. Serveres med ris. (Rist 1 ss maizenna sammen med 2 ss vann i en boks. Først 1-2 minutt på hver side med høy temperatur
masse havsalt. Denne gangen pepperbiff fra Gilde. Smaken er god, og jeg får kjøttet medium stekt. Skallet kan være hardt, så man må kjenne i midten av poteten om den har blitt myk og ferdig helt igjennom
Orientalsk vri på hvalkjøttmed ris og jasminris. 600 g hvalkjøtt i strimler. 1) Varm oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. 4) Ta det ut av pannen og hold det varmt. 8) Smak til med salt og pepper. 9) Legg i det ferdigstekte kjøttet og server med nykokt jasminris. 600 g hvalkjøtt i strimler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.