Reduser fond og fløte sammen, jevne med mel og vann og smak til med Linie Aquavit, salt og pepper. Til fisken serveres en grønnsaksragu av lokale grønnsaker (f
Så her er det bare å kaste seg med begge plasser for dobbel sjanse til å vinne. Aller helst skulle jeg sendt dere alle en liten gavepakke, men det er dere litt for mange til
For å få fondanten til å stivne og beholde formen må det tilføres CMC / Tylose. Ha ha, et litt rotete bildet, men dette er min hjemmesnekrede løsning for å få kronen til å stivne i den fasongen jeg ønsker
)-Sett deigen til heving en lun plass i ca 30-45 min(dobbel størrelse)-Del deigen og klapp den litt flat-Trill den sammen til en "pølse" og legg den med skjøten ned i en form med bakepapir- Lag et mønster på toppen med en skarp kniv ,og sikt over litt rugmel for dekor. (rugmel blir ikke brent slik rått hvetemel blir)- La den heve under et klede i ca 30 min til, mens du varmer opp ovnen på 225 grader- Stek i ca 45 min, og dekk over med et bakepapir hvis de blir for mørke "Å spise en brødskorpe i fred er bedre enn å innta en bankett med engstelse
Gjærbakst er kjempegodt til frokosten, hvertfall når det er varmt Jeg vet ikke om jeg skal kalle bolle eller brød men det er kjempe godt og egner seg veldig godt til ost og smør
Du som vinner kommer til å bli så fornøyd og du kan lage mange deilige pizzaer, nanbrød og andre godsaker fremover Det kommer ihvertfall jeg til å gjøre, neste rett ut er pizza så klart
Det er ingenting i veien for å lage litt mer tradisjonelt tilbehør som potetbåter og ertemos til fisken, men når jeg først skulle eksprimentere så gikk jeg all the way
For de som ikke vinner har jeg også noen flere gode nyheter. Idag har jeg fått muligheten til glede en av mine trofaste lesere med et gavekort på en valgfri restaurant i Oslo
Vinn boken min, bli med å inspirer hverandre på Instagram konkurranse. Det er mer energi tilgjengelig, mer lys, varmere og alt i naturen renser seg selv på våren
Min søster og jeg er tydeligvis ikke alene om å være gniene (av og til, i alle fall). I dag er det hjemmelaget pizza som står på tikroners-menyen hos storesøster
Ingen grunn til bekymring. Problemet er å finne ut hva man kan bruke den til, bortsett fra fårikål. Min venn i nøden, Google, viser meg til denne siden her, og jeg bestemmer meg for å lage en variant av ovnsbakt kål med linser
Jeg er dessuten veldig skeptisk til hvordan disse eggene er produsert, og vil heller kjøpe egg fra høner som har litt bedre forhold, men akkurat for denne gangen får det gå
legg ostefylling i midten av kyllingfileten og brett vingeflippen tilbake over osten. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt ved å kutte i den tykkeste delen, skulle den ikke være klar så stek noen få minutter til
Dessuten er oppskriften proteinrik i tillegg, vinnvinn. Dette er en oppskrift jeg opprinnelig fant hos Green Kitchen Stories, og som jeg siden har gledet meg så til å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.