Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Retten består av klippfisk, som er saltet og tørket torsk eller sei. Panert klippfisk i grønnsakssaus. Bløtlegg klippfisken i vann i minst et døgn, gjerne to før du skal bruke den
Klippfisk kan serveres på mange måter, her er min fløtebakte klippfisk. Fløtebakt klippfisk. Ha litt salt, oliven, tomater og klippfisken som er delt i biter
Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Utvannet klippfisk stekes i ovnen sammen med smakfulle tomater, paprika, oliven, party poteter, rødløk og chorizo boller
Klippfisk er en av de tingene jeg syns er kjempegodt. Bacalao er veldig godt, men det har jeg spist så mye, så nå har jeg de siste gangene ovnsbakt klippfisken med litt andre tilbehør
Klippfisk er en råvare vi nordmenn er alt for lite flinke til å benytte oss av. Mesteparten av klippfisken som produseres eksporteres til Spania, Portugal og Brasil - her kan de virkelig kunsten å tilberede klippfisk
Konkurransen ble avsluttet 22. august 2016 og vinnerne er trukket – finn ut hvem som vant her. Istanbuls velkjente kryddermarked, Mısır Çarşısı, har holdt stand siden 1664 og ligger bare noen få kilometer unna der jeg bor
Klippfisk er ofte en glemt råvare, det er litt synd for det er en fantastisk fin råvare, næringsrik,kjempegodt, veldig anvendelig og utrolig lett å tilberede
Bacalhau com natas (klippfisk/torsk med fløte) fra Portugal. 1 kg utvannet klippfisk (vann ut klippfisken i 1 døgn, skift vann et par ganger)pepper2 løk i halve ringer2 hvitløkfedd i tynne skiverolje8-10 kokte poteter---3 ss smør2 ss mel3 dl melk3 dl fløte1 ts salt1/2 ts pepper2 ts sukkerrevet ostlaurbærblad---1. 1 kg utvannet klippfisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.