I dag byr jeg på etkjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Fortsatt syns jeg det er godt selv om det er sjelden det kommer på matplanen. Vi kunne kjøpe dem med salat og skinke/reker og god dressing hos bakeren, i delikatessen, i kafeteriaer og på skoler
Han har lagetet helt fantastisk brød, som ikke bare smaker godt, men som også er sunt. Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere
Etgodt og grovt brød som ikke krever elting. Kan det bli bedre enn det. - 650 g sammalt hvete. - 100 g hvete helkorn. - Sett til heving i 1 time. - Sett ovnen på 200 grader (185 grader hvis varmluft brukes). 650 g sammalt hvete. 100 g hvete helkorn
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. (Uten betydning for det ferdige resultat)Her i huset er vi litt splittet når det gjelder det med brødmat
Foreløpig vil dette da gjelde Follo. Vet du om noen steder i mitt område. Askim ligger jo ikke så veldig sentralt plassert, og det var faktisk litt lenger enn jeg trodde
Etgodt og grovt brød som ikke krever elting. Kan det bli bedre enn det. - 650 g sammalt hvete. - 100 g hvete helkorn. - Sett til heving i 1 time. - Sett ovnen på 200 grader (185 grader hvis varmluft brukes). 650 g sammalt hvete. 100 g hvete helkorn
Dettebrødet er skikkelig godt til mat,men også til søtt pålegg, brunost osv. Jeg kan ikke forklare hvorfor langtidshevet brød smaker bedre enn varmhevet brød, men fra gammelt av var mer vanlig å bake kaldhevet brød
Så kva er trikset for å få til eit godt brød. Det har eg lurt på lenge. Kva er eit godt brød. Server bagettane til supper, gryter eller med godt pålegg på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.