Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Når du tar brødene ut av ovnen, pensle dem med smør og strø på salt. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Pass godt på brødene mens de stekes så de ikke blir brente. La deigen til nanbrødene heve ca. Slik gjør du detLunk melken til den er fingervarm, tilsett sukker og smuldret gjær
Oppskrift og bilder. La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø. stekes på 220 midt i ovnen ca 15 min. Gjesteblogger Jan Are Sandmel Strømnes 2 kopper mel. 15 min Oppskrift og bilder
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Nanbrød hører ofte med til indisk mat. Skrap ned fra kantene, dryss litt mel over, dekk til og sett til heving på et lunt sted til deigen er dobbelt så stor
Stekes disse rett før gryta skal på bordet, får man ferske og varme nanbrød til. Jeg la til frisk koriander og hvitløk i oppskriften som jeg fant på klikk
Brødene skal steke på pannen og blir litt seig i konsistensen, slik som vanlige nanbrød skal være. Legg dem gjerne i en ildfast form og hold dem lunkne i stekeovnen mens du venter på middag
Etter en rolig helg på sørlandet, kom vi hjem nokså tidlig søndags ettermiddag og bestemte oss at vi skulle ha chicken tandori som kombinert middag/kvelds, det ga meg jo absolutt muligheten til å stille med hjemmelaget nanbrød, hadde mye rester i kjøleskapet av kulturmelk, lettrømme og creme fraiche så jeg så mitt snitt i å tilby hjemmelaget nanbrød
Nan betyr brød, så i grunn når man skriver nanbrød, blir det brødbrød på urdu og persisk . med denne oppskriften får du myke gode nan som er sprø på den ene siden
Derfor har jeg i helgen eksperimentert med en vegansk versjon av nanbrød, og landet på at kokosmelk burde kunne fungere som et godt alternativ - og det gjorde det absolutt
Smelt smør og sett stekeovnen på grill slik at den får varmet seg opp. Sett brødene inn i ovnen under forvarmet grill til de er får en fin brunfarg (tar et par minutter, pass på så det ikke blir brent)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.