Vermicelli risnudler. Suppe med mye smak, litt spicy, sunt og veldig godt. Deretter har du i vermicelli (risnudler), alle grønnsakene og kok til dette er mørt, ca
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Mexicanerne elsker den og alle er oppvokst med den. Det er en enkel suppe med få ingredienser. Den er fin som en forrett da den ikke er mektig i det hele tatt eller til lunsj med brød til
Noen mener at ordet kommer fra det persiske lakhsah som er en slags vermicelli, mens andre mener at det kommer fra Kantonesisk og betyr » krydret sand»
vermicelli. Paella(direkte oversatt “panne”) er en spansk nasjonalrett, opprinnelig fra Valencia, som gjerne består av kokt ris, olivenolje med safran, grønnsaker og sjømat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.