Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken. Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet en særegen og imponerende kokekunst
- Kan vi ikke ha sånne ferskevårruller da, foreslår han. Ferskevårruller som freddaskos 23. Du trenger1/2 Kyllingfilet100-200g Ferske reker100g tynne risnudler1 gulrot1/4 dels agurk2 dl strimlet isbergsalat1 dl hakket koriander1/2 dl hakket mynte4 vårløk i strimler3 ss risvineddik1 ss akasiehonning eller sirup1 pakke rispapir til vårrullerSauser. 100-200g Ferske reker
Ferske mynteblad. Etter å ha prøvd denne oppskriften på vietnamesiskevårruller med tofu, grønnsaker og cashewsaus, tar jeg nå glatt tofu inn i varmen igjen
Vietnamesiskevårruller etter Bent Stiansen. Matfagklassen på skolen min hadde laget vårruller, og læreren deres skrøt av hvor flinke de var og hvor gode vårrullene var
Goi cuôn er navnet på de vietnamesiske vårrullene som tilberedes uten fritering. De ferske ingrediensene legges på fuktet rispapir og pakkes i små ruller
Da er det kanskje på tide å teste ut ferskevårruller. Ferskevårruller lager du med rispapir. Dette innlegget Ferskevårruller har sitt opphav hos Hjemmekokklauget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.