Ha alle grønnsakene ogtunfiskeni sausen, og bland sammen med pastaen. For meg var det helt nytt å skulle ha potetgull inkluderti maten, men det falt veldigi smak både hos litenog stor her i huset
etterpå finhakkes gulrot og løk, skjær bacon iterninger. salt og pepper. kok opp makaronien, mens den koker kutter du opp kyllingfiletenei små terninger, så steker du dem ilitt olje,
Kjekt å ha med seg til lunsj. Fin å ha med seg til lunsj, eller på knekkebrød. )1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakkethvitløk noen av pinjekjerneneog oljen. Ha vesken av bønnene ogtunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 1 boks hvite bønner. 2 små tunfisk. 1 hvitløk. 25 g pinjekjerner
Stek tunfisken noen sekunder i varm panne med smør og olje. Tunfisk (ikke på boks). Tomatpesto (miks sammen soltørkede tomater, olje, hvitløk, parmesan, salt og pepper i blenderen)
Etter en lang og varm søndag med bading, sol og et siste krampetak på Elixia med styrketrening av skuldre ogtriceps var det noen sultne sjeler som kom inn døra utpå søndagskvelden
Men Hanne var lur, og serverte den en dag Lise var innom for å pugge spansk. salt og pepper. Som dere kanskje har fått med dere, skrivervi hver fredag en meny for uken som kommer
Tunfiskform med grønnsaker. Endelig fredag - og det betyr. MASSE TRENINGi vente. Blogger masse proteintil dere hele tia, men nå skal jeg faktisk fortelle dere at jeg elsker karbohydrater også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.