Jeg satte min samboer og middagsgjest i sving med rensingen (les. Kunsten er egentlig å pakke små vårrullermed litt av alle ingredienser og deretter pakke de tett slik at rispapiret ikke ryker
Kjøp inn rispapir og glassnudler, og fyll med det du har liggende i kjøleskapet. Ferske våruller er virkelig en favoritt, minimal tilberedingstid og smaker utrolig godt
Ferske vårrullar er passe eksotisk, passe sunt og med deilig frisk, sprø smak. Du kan fylle det med det du har i huset, eller gå bananas i grønsaksbutikken, og finne masse spennande som kan puttast i rispapiret
Med en dipsaus bestående av hoisin, melk, chili og peanøtter blir det bortimot himmelsk. Bortsett fra kylling og reker, som stekes lett, er resten av ingrediensene ferske og knasende sprø
Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker. Skrell en gulrot og skjær med feks en ostehøvel lange remser, del en brokkoli , finhakk en ingefær, skjær i skiver en hodekål og legg i stekepannen
Ha i krydderet og smak til med sauser. Rull sammen og lim igjen med eggehvite. Server med chilisaus. ) Hvis du ikkje bruker alt med en gang, kan du fryse dem ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.