Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best medvarmluft. Når du varmer opp oljen trekker den til seg smakene bedre og når vi har varm væske på varme glass som forsegles skapes et trykk inne i glasset som gjør at det holder seg lengre
(Hev for eks over vannbad eller på varmekabler). Denne helgen har jeg hatt en god venninne på hyggelig overnattingsbesøk, og vi har blant annet kost oss med antipasti og nybakt foccacia
Start med å kutte opp grønnsakene og stek de på ganske høy varme, men ikke så de brenner seg. Men her om dagen lagde jeg wok med en ny vri på falafelboller og det passet veldig bra sammen
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Ha sopp og litt olje i ei varm panne og stek gyllen. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter fra sør Norge og jeg fikk prøve denne nydelige makrellen
Rugspirer ser ikke så veldig delikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det litt underlige utseende
Skær et kors i midten og stek i varm ovn ca. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Ha pastaen i sausen ogvarm opp. Legg pastaen på et fat eller på tallerkener, legg over stekt bacon ogsoltørkedetomater i strimler og topp med raspet parmesan ogsmåtomater
Ta kjelen av platen og ha det over i en bolle sammen med alle de andre ingrediensene. salt og pepper. Smelt smøret i en kjele og tilsett løk, hvitløk og chiliflak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.