Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
Godt brød, tykke skiver medfersk mozzarella og tykke skiver med moden romtemperert tomat. Bruk overvarme og grill og sett smørbrødet helt opp under glødetrådene
Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwichmed kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwichmed reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brødmedektesmørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrødmed grov leverposteiBurgerblingsBlings med kurrysild
Agurken er vendt inn med litt ferskrevet ingefær og god olivenlje. Rekesmørbrødmed aioli, agurk, ingefær, avocado og reddikPå Norske undervannsbåter er maten uten tvil den viktigse og kanskje eneste velferden
SandwichenGodtbrødPimento majones (hjemmelaget aioli, med spansk pimento krydder. Personlig liker jeg den best med kun en brødskive, siden dette blir mer enn nok av en måltid uansett
Toast litt brød. Lag en god salat, ekte aioli og egentlig det du liker på en god burger. Jeg har tidligere postet hvordan du kan lage enkel og utrolig god burger
Spesielt for barn som i løpet av en uke spiser mye tjafs i bursdager, avslutninger og andre helseskadelige hyggeprosjekt- er det å få i seg denne næringsbomben som motvekt rimelig viktig
Hell røren over i en brødform. I tillegg til to dager med pendling og andre oppdrag. Miks nøtter og frø - mal så dette til grovt mel mes stavmikser eller bleder
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Del i to emner og smør to brødformermed olje. I dag ble det et grovt brødmed masse frø. Ha mel, salt og gjær i en kjøkkenmaskin med eltekrok og kjør i noen sekunder til alt er blandet
Enten kan du servere godt brødmed godt smør til mens hovedretten gjør seg klar, eller server det til middagen, om det i tillegg er noe du kan dyppe brødet i som en gryte, ja da er lykken komplett
Oppskriften fant jeg i denne ukens Norsk Ukeblad og er oppskriften til lege Berit Nordstrand. Det aller beste medbrødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.