La smør oghonning smelte sammen i stekepannen. Rist mandler ognøtter i en tørr, varm panne. Ha i mandler ognøtter, og la det putre i 1-2 minutter til de er glaserte. 3/4 dl hasselnøtter. 1/2 dl valnøtter. 3/4 dl cashewnøtter. 2 dl honning
En av tingene jeg gjorde før når jeg var i dypet var å lage "dagens sandwich". Rekesmørbrød med aioli, agurk, ingefær, avocado og reddikPå Norske undervannsbåter er maten uten tvil den viktigse og kanskje eneste velferden
Vil du lage denne desserten på grillen, bruker du dobbelt al-folieog legger på frukt og andre ingredienser, pakker godt sammen på toppen av pakken slik at den blir helt tett
Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen - det enkle er ofte det beste. Kalsiumbehovet mitt er også doblet under ammeperioden, så innslag av magre meieriprodukter er alfa omega
Ringle over honning. Vask eplene og skjær i tynne skiver med kjernen i senter, rens runt kjernehuset. Bryt Selbu Blå i biter og fordel over hver porsjon med en gang de tas ut av ovnen
Ha på honningog ristede nøtter, og deretter resten. Strø over ristede honningnøtter. Hell honning over nøttene (du kan gjerne bruke mer honning enn det som står i oppskriften, prøv deg frem)
Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
Heisann, og god søndag til dere ❤ Håper dere har hatt en fin helg så lang, her i Oslo skinner solen så da får man bare komme seg ut å nyte den så lenge den varer
Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.