Svisker er noe jeg forbinder med alderdom og treg mage. Kok sviskene møre med litt vann. Jeg bestemte meg kjapt for å lage den og dele oppskriften med dere
Ved siden av serverte jeg en dressing med rømme, litt majones og wasabi. Den har masse farger og ser dermed fin ut, man spiser jo som kjent også med øynene
TIlsett så litt kraft, erter, mynte til løken og overfør til blender. Litt vårløk. De ulike elementene kan du lage til helt ulike tider, og det er lett å planlegge godt slik at selve anretningen på tallerken og ferdigstillelse av retten tar ikke så lang tid når du får setter igang
Dette er hva jeg alltid lager hvis jeg skal ha besøk av mange og vil slippe mye styr rett før gjestene kommer, eller hvis jeg ikke har tid å lage til noe den dagen
Rist solsikkekjernene på middels varme til de har fått ørlitt farge. Krydre med salt og pepper. Smør en ildfast form, legg fiskestykkene i, pensle dem med olje og krydre på begge sider
smelt smøret og ha i funkuttet rosmarin, hvitløkspulver oglitt salt. hele retten består av stekt kyllingfilet, urtesetekte mandelpoteter, woket squash og sjampingiong, en slags salat og en hjemmelaget sjysaus
Så hakker jeg et fedd hvitløk, blander dette med så mye rømme du og synes du trenger i avokadoen, smaker til med litt salt og sitronsaft eller limesaft
Fyll dem med ost oglitt persille. Stek løk og sjampinjong i smør. Smak til med balsamicoeddik og urtekrydder, salt og pepperFyll blandingen i sjampinjonghattene
Melis Ha vann og gelat. Sukkerbunn fult med et lag vaniljekrem med krem, jordbær og bringebær og et lag med vaniljekrem med krem ogskogsbær- Kaken er trukket med v
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.