Det var i fjor jeg først fikk smaken på grønnkål, deretter grønnkålchips og nå knaser jeg grønnkål dagen lang fordi jeg bare elsker den litt sprø og seige konsistensen, og at den må tygges mer en tradisjonell salat
Takk for mange oppklarendekommentarer, som har gjort meg litt klokere. Halloween er over, men jeg gir meg fortsatt ikke helt med dette gresskar-"prosjektet"
For jeg har ikke før akseptert og omfavnet avokadoen som en naturlig hovedingrediens i sjokolademousse, før neste farsott fra øst (Sverige that is) farer over landet, nemlig bønnesjokoladekaken
Sift together the flour, cocoa powder and salt and fold into the mixture. Add cream cheese, sugar, vanilla paste, to a mixing bowl and beat with a whisk attachment on High speed until smooth and there are no lumps, around 5 minutes
Awesome. De må dere bare prøve. You can drop the this waiting step but the dough won’t set as well. Den beste måten å oppbevare de er i en lufttett beholder
You know you are a mother when. Før jeg kaster meg over den store rydde/vaske/pakke dagen har jeg brukt formiddagen til trening og sanking av mammapoeng
Classikal Norwegian Marius Sweather knitted with a color twist. We had both a staying home holiday with sleep-over guests, and a classical Norwegian mountain Easter with skiing, cabinlife and good friends and kids
Mix welltogether. Mix together and let stand for like an hour before it is applied onto the lamb leg. potatoes, sweet potatoes, Jerusalem artichokes, carrots, fennel, cherry tomatoes, mushrooms) and place in roasting pan (to go with a large roast, fill the deep cooking tray well with vegetables - they are quickly eaten up
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.