Det er ofte kaldt når kampene går, og da er det greit med en ullgenser som holder henne varm. Nå står Brann-supporterne sjelden musestille under kampene, men det kan faktisk fortsatt bli surt og kaldt
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Oppskriften står i Mariusheftet fra Sandnesgarn, og genseren ble strikket medrundfelling. Ettersom halsen er veldig vid originalt, strikket jeg den litt høyere, og med to runder ekstra med fellinger
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Mariusgensermed rund hals. Marius strikk til mannfolk - i ull ^_^. Jeg fikk tak i Nøstenett som hadde ferie og heldige meg - de hadde mer fra samme parti på lager
com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag. Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren
Jeg la den ut i forrige uke, med link til den amerikanske oppskriften som dere finner HER. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt. Dekke til som du ellers gjør når du lager vannkefir, bare at du lar det stå minst to dager lenger for å få høyere alkoholprosent
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Ha i frossenpose med grønnsaker, stek til alt er varmt. Her kommer dagens middagstips til dere. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder
- Pisk sukrin, stevia og egg til eggedosis. Den minner meg veldig om den sjokoladekaka mamma laget til selskap da jeg var liten, som var min favorittkake over alle, så jeg er veldig fornøyd med oppskriften og håper den faller i smak hos dere også
♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Oppskriften fant jeg inne på ei facebook-gruppe for ei tid tilbake og av de variantene jeg har laget av grove knekkebrød så er dette min favoritt
I dette tilfellet trenger man noe medtilnærmet likt utseende som kremost. Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.