Potetene blei litt "tørre", og det tar ganske lant tid og bake, så kansje det blir fylte grønsaker med evt litt ris oppi kjøttfyllet neste gong me skal laga dette
Som hovedrett har jeg valgt veldig saftige marinerte kyllingspyd med saltbakte poteter, god aubergine med hvitløk ogsherrytomaterog smakfulle parmesan flak som smelter i munnen, som tilbehør
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Surr kyllingfiletene litt i stekepanne så de får litt farge, krydre med salt og pepper. Lag to store "båter" av aluminiumsfolie som du smører godt med olje på innsiden
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.