Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Norsk laks er også populær i Spana, spanjolene er glad i sjømat. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
Litt stekt bacon, friske tomaterog rødløk ved siden av, så har du en herlig middag. Del noen nypoteter i båter og hell olivenolje, havsalt, pepper og hvitløkspulver over
- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. Les mer 300 g laksefilet. 5 - 6 poteter
I dag står god gammeldags laksog pottiter på menyen. Fremgangsmåte Vask og fordel småpotetene i en ildfast form med tacokrydder, hvitløkspulver og litt olje over
Legg laksefileter i ildfast form, legg tomater over filetene, og ha over spinatstuingen. Laksog spinat er godt sammen, ogmed litt hvitløk og tomat, så får vi hele smaksregisteret servert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.