I en annen bolle har du krydder, parmesan ogsitronskall. litt sitronskall. Når hvitløken er ferdig har du det over i en egen bolle, bruk en gaffel til å mose hvitløkenmed
Fremgangsmåte Skrell og riv gulrøtter, poteterog rødløk på et rivjern. Rør ingrediensene godt sammen, form karbonader i hendene og stek i en smurt panne med litt smør
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløkog krydder Nammis. Skjær poteter i båter, tilsett det du vil av krydder og andre grønnsaker, og bak i ovnen til alt er sprøtt og gjennomstekt
Kle en stekeplate med aluminiumsfolie, og stryk litt olje over folien. Server disse nydelige,sprø potetbåtene med enten kjøtt eller fisk-de smaker bare helt magisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.